Legfrissebb bejegyzések
Pulykii

Rólam: 
- idióta, egoista, pesszimista, álmodozó
- Stargate, Two and a Half Men, Once Upon a Time
- Angel, Patty, Shifty Beatz, Spike Mc, Children of Distance, Sancy, DD Kobe

További elérhetőségek:
 - Plörk
 - Facebook

A hét zenéje

DeniDé - Rablánc

Idézetek & dalszövegek

 - "Csak a hangom miatt nem lettem énekes"

- "Soha, senki nem kérdezte meg tőlem, miért vagyok olyan, amilyen. Mindenki rögtön csak elítélt"

- A zene az egyetlen, ami életben tart ezen a világon, különben elvesznék"

- "Van, aki gyorsan ír, van, aki gyorsan fut. Én gyorsan érzek és meggondolatlanul"

- "Néha megfognám az érzéseimet és kivágnám a picsába"

- "Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért"

- "Nehéz lenne magamról beszélni. Kicsit bonyolult vagyok"

 


 

 szerkesztés alatt

Szerelmi háromszög..

Selena Gomez - When The Sun Goes Down album
Nos hát, ez a hét megint érdekesre sikeredett. A szombatot majd vmikor leírom, mikor lesz hozzá energiám. mert nagyon fáradt vagyok már. csak azért írok most, mert már napok óta tervezgetem, de sosem jutottam oda, h megiscsináljam. Vasárnap - istenem, de régen volt - feltűnt kb 3 hónap után az Ádám. kavarogtak bennem az érzések. rögtön gyomorgörcs stb. csak kiderült, h van csaja. örültem neki. aztán kiderült, h nem szeret már. vagyis ő ezt mondja, de csütörtökön beszélgettünk, és érdekes volt. de ezt majd később. folytatta a szokásos szónélküllelépését. közben Jennynél gyűjtöttem az energiámat, és ő segített mindenben. ha vmi bajom van Ádámmal - vagy épp ellenkezőleg - mindig hozzá fordulok, mert ő jobban ismeri mint én. mondogatta, h nem kell nála leragadnom stb. de ez nekem nem sikerült. de szerdán kiderült, h nem szakítana a csajával miattam. persze nem mertem nyíltan elmondani nekem. igaz, azt h szeretem, azt is Jennytől tudta meg. de ez mellékes. itt össze is vesztünk. de igaza volt. abban, h mire összejönnénk, kitalálnám, h nem szeretem. igen..igen... nem értem magam. a lényeg h csütörtökön írtam neki egy levelet, h én nem akarom elveszíteni. mire visszaírt, h ő sem engem, meg h hiányoznak neki a régi pervezkedős idők. én meg csak néztem, h mi a tököm van. nem lehet kiigazodni a férfiakon. este gondolkodtam, nehezen tudtam elaludni, teljesen összezavarodtam. aztán rájöttem, h jobbat érdemel nálam. amit el is akartam neki mondani pénteken, az az ma, de nem írt vissza. nem tudom megint mi ütött bele. 
szerda este annyira kivoltam, és mivel nem gépezhettem, és Tuka már elment, benyomtam a Búcsúlevelet. bőgni nem sikerült, majd vmikor máskor kijön.. amikor nem kéne. aztán 11kor gondoltam egyet és kimentem eget szemlélni. oan gyönyörű volt. az egész csillagos volt. a hold meg eltűnt xD. és eszembe is jutott egy dal "A csillagos égbolt már nem figyel, Egyedül ülök alatta hisz nincs kivel..." és beugrott Ádám meg a csaja :/ kint voltam kicsit, újra Búcsúlevelet hallgattam, majd elindultam aludni xD.
Nah de más téma xD. Hétfőn bementünk citybe anyuval, venni memokártyát, de nem volt -.- Kedden egy órát templomkertbe voltam Viviékkel, ezt nem kommentálom. csütörtökön pedig Vivivel focit néztünk.
Tukával annyit hülyülünk xD. sok hülye beszólásunk van. én pl a celeb babák helyett cella babákat értettem xD.
Mellesleg ma sikerült 2 nap után újra SG-et néznem. olyan elfoglalt vagyok, h soha sincs időm. 
Ádámmal nem tudom mi lesz. ma már jobban voltam egy kicsit.. annyit hülyültem.. sztem ezt felkellett volna venni videóra. majd csak túlteszem magam rajta. jah és kit láttam tegnap?? Tomit *--* tekert a Tibivel. oan kis ari falat volt *--* xD Jah és ma közölték anyuék, h vagy 2 helyes pasi van az utcába. *-* xDD 
Ennyi bőven elég lesz sztem.

Készülődés a ballagásra

Péntek este 10 óra. fáradt vagyok, a lábaimat nem érzem, még 1000 dolgot kéne csinálnom, de itt vagyok és blogot írok. mert ez is beleszámított az 1000 dologba =) 
Hát öhhm.. a hétfő meg a kedd az oan.. unalmas volt. vmikor megnéztem 7 db SG részt is^^ szerdán elkezdtem takarítani. másfél órámba telt. csütörtökön és takarítgattunk, ott már nem sikerült leülnüm 10 percig. este egy szép kis veszekedés. bőgés. összeveszés. minden volt. péntek reggel keltett anyu, h van vmi hallgassam meg. tágranyílt, csillogoó szemekkel néztem rá, fél álomban. mikor hazaértek, és ránéztem apura a sírógörcsa kerülgetett. és egy dbig nagyon tudtam volna bőgni. aztán felhozta anyu, h már ballagok stb, és h ne nézzek rájuk mert ők is bőgni fognak, meg azért nem szeret senki sem elmenni mert biztos bőgni fognak. 5 körül drága Imre batyikám eljött, felrakni a ponyvát. bla-bla. képek vannak. mert mért ne lennének? jah, am az amit megkellett hallgatnom, az a CoD EP volt *--* 
Tuti kihagytam vmit, de nem érdekel. már csak 999 dolog van hátra.

Passz x.0

Pitbull ft. Akon - Shut it Down, Maroon5 - Wake up Call
Csütörtök: negyed8ra bent kellett lenni, a suliba, de Vivi egy sms-sel keltett, h menjek be.. 7kor. Örültem neki. Nah m1. aztán.. megcsináltuk újra a tabló képet. Majd 2 unalmas infóóra, majd elmentünk fagyizni. Itthon. Nem tudom.
Péntek: hosszú egy nap volt. És még bent akartak tartani minket -.- volt 2 próbánk -.- bolondballagás, meg ien hülyeségek -.- aztán hazajöttem, kajáltam, öltöztem és elmentünk temetésre. Aztán meg mittudomén. Itthon Comet. amit nem akarok kommentálni xD. a sok hülye aki playback-elt. tisztelet a kivételnek. annak örültem, h a CoD nyert. kész xD
Szombat: unalmas volt. 2től sokáig Szent Antal napokon voltunk Vivivel. És.. szuper volt azon az úton végig menni, ahol vmikor Mátéval is végig mentünk. Tényleg egy élmény volt >< aztán meg volt egy tag, aki hasonlított a Gabira.. de h tényleg ő volt-e azt nem tudom xD a lényeg, h elment a nap. Jah.. kiderült, h Tuka kint van apuval szőlőbe. Hazajöttem, megnéztem egy SG-t és itthon is voltak. De Tuka leis lépett.
Vasárnap: reggel.. szenvedés. Fél1től basztattam mindenkit, h öltözzünk már. Aztán mire fater haza ért, már kész voltunk anyuval. Megvártuk fatert, és elindultunk Csávolyra. Semmi kedvvel, semmi humorral, és apu sem akart menni. A lényeg, h mindenki evett már xD. És mivel nekem szeretet hiányom volt, és segítettem nenának bevinni a cuccot, kitört belőlem, h azt mondjam neki, h szeretem. Sztem ez volt az első alkalom 15 éve. A lényeg, h sikerült elbőgnöm magam. Aztán.. anyu is xD aztán Gabi elment T.T és kiderült, h nem tud jönni ballagásra T_____T a kedvenc rokonom T.T egyik kedvenc. Drága Józsi meg nem is volt ott -.- aztán másik Józsival beszélgettünk xD aki kint dolgozik németbe. De jó neki T.T később megjegyeztem magamnak, h a Kriszből meg a Matyiból mein kurva helyes pasi lett. Fel se ismertem volna őket. Ott gondolkodtam, h meik, meik. Meg Viktort sem ismertem fel. De aztán rájöttem xD kicsit képzavarba voltam, mert ennek ettől van gyereke, de még attól is. Ez azzal van, a másik mással. Így nem vágtam. De aztán a végére rájöttem, h mi a tököm is van xD Alig látom őket, szal ne lepődjetek meg. Utoljára majdnem 2 éve láttam őket. Arra is tisztán emlékszem xD ott baszakodtunk, és közben ettük a ropit xD nah már akkor sem tudtam, h melyikük melyik >< xD Gabiékat.. ien.. másfél évente. Hát kb. nah m1. aztán lassan mindenki elment. Majd 7 körül mi is húztunk haza. Apu meg azt hitte, h csak 5 óra van xD. Itthon beszélgettünk meg stb. Tuka elment. Benyomtam egy SG-et. Majd megkerestem Matyit fészen. És a leendő o.társam/évfolyamtársam az o. társa volt xD. Tudtok iet?? xD nagy a család, hát nah. Főleg apu ágáról.
Így mellékesen pedig arra jöttem rá, h nem fogok nyáron blogolni. Max ha egy-egy érdekes(ebb) dolog fog történni velem. Amit így kétlek. De annak semmi értelme, h mindennap leírom, h h döglöttem itthon xD ezt az egy hetet még megörökítem, aztán majd vmikor írok. Egy ien 8 éves összefoglaló lesz a sulival kapcsolatban. De h mi lesz még, azt nem tudom. Vmi biztos. Csak, h mi azt nem tudom xD majd meglátjuk.

Jó(?) napok

Camp Rock Soundtrack
Hétfő:
az egész napnak oan.. keservesen indultam neki.. ennek ellenére, nem volt oan rossz. A 8.ból összesen 3an – a 4. órától 4en – voltunk. Egész nap a 6.kal voltunk. Le akartam ülni a Banán helyére. De nyugodtan megtehettem volna, mert bárány himlős lett xD a lényeg, h első órában… Barbiékkal voltam. Barbi már megint bealakított. Első szünetbe, vagy 5en megkérdezték, h én miért nem mentem o. kirándulásra. Egyszerű volt a felelet: én nem kellek oda. Ezzel le is zártam ezt a témát. 2. óra.. tesi.. néztem ah fociznak a többiek, és muzikát hallgattam. Angolon szétröhögtem magam. Elösször is Cece és Roland vitatkozásán, majd a játékon, amit játszottunk xD. És leszögeztem magamban, h Peti tiszta bátyja. Szünetbe drága Dani lelökött a padjáról *csúnyánnéz* jah, és a békámat, űrlénynek nézte xD nah m1 xD. Éneken kint voltunk a folyosón Lidivel és a tanárral xD. Tök gyorsan elment az óra. Aztán egy.. ien.. tesi óra volt.. ahol megint néztem a többieket, csak most a legmagasabb pontról, ahol tiszta tériszonyom volt. De a végére belejöttem. CoD-ot hallgattam xD. Aztán pedig elengedett a tanár az utolsó óráról. Itthon bepótoltam a tegnapi SG-1 elmaradásomat. 5 részt megnéztem. Tegnap sehogy sem sikerült SG-et néznem. Az oka egyszerű: folytatásos volt, és sok mindent kellett volna tennem abba a kis időben. Aztán végül is rájöttem, h nem 2, hanem 3 részes volt. Örültem neki. A 3. résznél Tuka félbe szakított. H engedjem oda, mert lehet, h nem sokára megy el. hát nemsokára.. kicsit eltolódott. A lényeg, h megnéztük. És.. h nem tudom.. 
Olyan fura, h megkezdődött az utolsó hét az iskolában. És befejeztem az általános sulis tanulásaimat. Oan fura ebbe belegondolni. És hihetetlen. Persze, ez a hét lesz a leghúzósabb lelkileg. Legalább is nekem. De hát.. a zene mindent megold. Ma is úgy jöttem haza – miután Kirától elváltam – h hallgattam a Szerelem.net-et. Egyiknap a Gyűlöllek-et akartam nyomni. De az nem jött össze xD
Kedd: első órában megnéztük a Tróját.. mm elkezdtük. Az elején angol volt. Senkinek sem sikerült átállítania. Csak KakasnakxD 9től.. volt vmi ien.. előadás xD angolon kikaptuk a vizsgát. 3as. Matekon kiköltöztünk az udvarra a padokhoz. A fán lógott a tábla, le akartam fényképezni de nem sikerült. M1. a lényeg, h jobb oldalamon Gömbi, balomon meg Thaby meg Kakas. Aztán.. vmi másik előadás is volt. Majd laptopoztunk. Itthon.. szar volt..
Szerda: angol 10. percében feljöttek Brigiék, h elmegyünk-e hajókirándulásra, persze elmentem. Csak azt bántam, h Kakas nem jött :/ 11re hazaértünk. A végén már elkapott az eső. De nagyon jól esett abba a kurva melegbe. Tesin halálra untam magam. O.fői meg unalmas volt. Délután meg elmentünk muterral feladni a pénzt a CoD EP-re. Meg.. meg.. ide-oda. Haza fele meg minden 10 lépés után leültem xD meg a boltba volt egy tag, aki úgy nézett o.o
Holnap megint fotózás -.-  
Jah reggel taliztunk Tukáékkal. Ez is egy csoda.

 

Meghívók

Eminem ft. Bruno Mars - Lighters
Csütörtök: a 2 technikán végre-valahára elkezdtük megcsinálni a meghívókat. Matekon.. az első 30 percben matekoztunk, majd folytattuk a meghívókat. Aztán megemlékeztünk a Trianonról. Hát.. a 2. sorból kommentáltam az eseményeket… a maradék időben és a kövi órán folytattuk a meghívókat xD és végeztünk is. Itthon.. miután haza értem elmentem dédihez és elvittem a meghívót. Aztán anyámmal elmentünk városba.. Jah haza fele a déditől kiderült, h meghalt a szomszédunk, hát.. engem lesokkolt a hír
Péntek: 6:50 helyett már 6:20kor fent voltam. Készülődtem, elindultam.. majd vártam.. a 20 helyett 23ra értek oda Brigiék…>< ennyit a pontosságról. Persze előtte találkoztam Baloghékkal. Balogh megjegyezte, h lefogom késni a vonatot.. hát nem késtem.. persze később indult a vonat.. nah m1. nem volt annyira rossz, de majd leírom részletesebben. Itthon.. alig tudtam menni. Teljesen kikészültem. És 9ig várhattam, amíg géphez jutottam..><
Szombat: mi is volt??? Reggel unalom. 2 körül apám kitörte a hisztit, h miért a legnagyobb melegbe kell elvinni a meghívókat, mert ő 5 körül akarta -.- mind1.. fél3 körül elindultunk. Tankoltunk, majd Hizumék felé vettük az irányt. Aztán Éváékhoz. Majd Imréékhez. És haza értünk fél6ra -.- apám is hülye xD. A lényeg, h tökre émelyegtem, meg minden. Bár még most sem – este 9kor – az igazi.. de már jobb..
Vasárnap: unalmas volt. Az egész napot végig nyűglődtem. Verset kellett volna tanulnom, de nem volt erőm, meg kedvem se…
Mellesleg fogadtam faterral, h kinyeri a német-magyar kézimeccset, és én nyertem *büszkefej*

Váralja

Hát.. hajnali 6:20tól 6:40ig ébredezés, aztán készülődés, majd behúzás a malomhoz.. Kittiék késtek.. nah m1. előtte taliztam drága Baloghékkal. A vonat késet. Majd vmikor elindultunk Váralja felé. Próbáltam a hülye poénokon röhögni, de nem mindig ment. Miután leszálltunk a vonatról, végig mentünk az egész falun, majd a semmin, majd elérkeztünk az első tóhoz. Mikor letelepedtünk, elkapott a féltékenység. Kis pihi után elmentünk egy kis túrára. Ahol 3 patakon kellett átmennünk. Voltak emberek, akik bele léptek, de én csak annyival kommentáltam, h „ez kurva könnyű volt” vissza fele én is beleléptem az egyikbe, de az is csak azért volt, mert siettem, és előttem volt a Brigi. Drága Vivi, nem akart tovább menni, mert úgyis erre megyünk vissza, meg ez már neki sok -.- végül tovább mentünk. Egyszer csak csörren a telefon, h a Balogh utánunk jött. Mert ők más merre mászkáltak. Gömbiék visszafordultak. Majd mi is. Baloghék meglettek, Gömbi lábnyomát követték xD de vmi bikáról is dumált, h h vmi bikáknál kötöttek ki xD aztán leléptek, mentek vissza bikagólni xD. Volt bennem egy oan kísértés, h dombot akarok mászni. Olyan jó lett volna. Nah m1. a túra után megkajáltunk. Én nem. Aztán lassan pakoltunk és újra a pusztaságon voltunk. Itt éreztem úgy, h nem bírom tovább. Néha-néha kacskaringósan mentem, de muszáj volt tartanom az iramot. Majd Vivivel lemaradtunk. Később Brigiék visszajöttek hozzánk. A vonaton Thaby mellettem ült.. egy kicsit xD persze drága Kitti, kapott az alkalmon, és lekapott minket xD aztán.. kb az utolsó 10 percben, Balogh felvetette azt az ötletet, h átkéne hívni a Kakast -.- az utolsó 10 percben -.- mikor 1 órás az út. Végül az uccsó 5 percre átjött.. de hát az mi.. lófing sem. Itthon ki voltam mint állat.

*többképértkattaképre*

passsz

Hétfő: bioszon a fizika tanárral voltunk.. rejtvényeztünk. Éneken ki mentünk az udvarra, beszélgettünk. A végén csináltunk a tanárral közös képet xD. Tesin Kittivel beszélgettünk meg fényképeztük, h a fiúk, h ugranak távol. Persze rögtön lebasztak -.- nyelvtanon.. mi volt?? Nem emlékszem xD biztos volt vmi. Jah igen. Az óra utolsó 10 percében elkezdett korogni a gyomrom, mire Kakas csak ennyivel kommentálta „hallom éhes vagy” és közben mosolygott o.o xDItthon unalom mint mindig xD
Kedd: rajzon számtekbe képregényt csináltunk xD angolon készültünk a vizsgára. Az utolsó 25 percben átnézhettük meg ienek.. hát én átnéztem. Hátradőltem, megfogtam a tételes füzetet és legyeztem magam xD aztán leírtam a Kittinek az idézetek, mikor hátra adtam neki, megkérdezte, h ennyire unatkoztam. Igen.. ennyire xD irodalom. Verset mondtam.. Kakas.. hmm.. elösször is megkérdezte h tudok-e olvasni xD bazdmeg nem úgy néz ki? -.- aztán mikor kikellett volna nyitni a füzetet lusta voltam, és a szupererőmet akartam használni xD ami nem sikerült xD ezt is megjegyezte xD végül pedig azzal vádolt h fogdostam. Amit óra után mindenkinek el is mondott. Mire vagy a Kitti vagy a Vivi megkérdezte, h örül-e neki.. a Kakas meg azt felelte h nem, de vmeikük meg azt mondta, h nem úgy látja. Igen.. én se úgy láttam. M1. Hazafele taliztam Tukával xD mm ő még dolgozott, és pont kint volt xD. Bla-bla xD
Szerda: első 2 órában angol vizsga. Nah azt nem részletezem. 2. óra felébe lementünk az o.ba és filmeztünk a töri tanárral. O.fői unalmas. Tesin.. fent maradtunk, beszélgettünk, meg pózoltunk xD. Utolsó órán meg.. elmentünk meghívót csinálni.  Jah Kakas o.főin beszól, h ne nézzem a seggét xD de azon ült -.- xD aztán meg egyéb más testrészét néztem. Szerinte xD. Hazafele Balázzsal összetaliztam xD. Itthon anyámat kikészítettem xD